Advies voor de startende ondernemer in de Zaanstreek

Bent u onlangs een onderneming gestart, of speelt u met dat idee en zoekt u daarvoor de juiste ondersteuning? Gefeliciteerd! Wij verwelkomen u graag als ondernemer en maken u wegwijs in het woud van regelgeving. Daarnaast delen we praktische tips voor ondernemers in Zaandam, de Zaanstreek en Amsterdam. We hebben een uitgebreide ervaring met andere startende ondernemers en weten daardoor als geen ander waar u mogelijk tegenaan loopt. We zorgen ervoor dat u soepel van start kunt gaan met uw onderneming, om uw dromen te verwezenlijken en optimaal gebruik te maken van de vrijheid die u als ondernemer heeft.

Ondersteuning bij schrijven ondernemingsplan

Heeft u het plan om een eigen bedrijf te starten in Zaandam of Amsterdam, maar vindt u het lastig om uw ideeën concreet te maken? Wij adviseren u uw gedachten toe te vertrouwen aan het papier, in de vorm van een ondernemingsplan. U kunt een businessplan schrijven om uw ideeën te toetsen en een document in handen te krijgen waarmee u de markt kunt onderzoeken en u het geheel financieel kunt onderbouwen. Het schrijven van een ondernemingsplan vormt een behoorlijke uitdaging, wij zorgen voor advies op maat en de begeleiding waar u die wenst.

Op die manier helpen we startende ondernemers in Zaandam en de Zaanstreek met hun eerste stappen als ondernemer, of zorgen we voor het doorrekenen van de gemaakte financiële plannen. Klopt het fiscaal en is het realistisch? Wij zorgen ervoor dat u zich goed kunt voorbereiden op wat u als ondernemer kunt verwachten, zodat u uitstekend van start kunt gaan.

Coaching voor startende ondernemers

Bent u onlangs gestart als eigen ondernemer of ZZP’er en zoekt u daarbij naar ondersteuning in vorm van coaching? Met name tijdens de opstartfase komt er veel op u af, we zorgen er als klankbord dan voor dat u de juiste keuzes kunt maken.

Wilt u als startende ondernemer in Zaandam of de Zaanstreek gebruik maken van ons advies voor starters? We hanteren geen dure abonnementen en vragen u niet om vooraf uren in te kopen. In plaats daarvan belt u ons zodra u vragen heeft en rekenen we achteraf de gebruikte tijd tegen een voordelig starterstarief af. Blijkt u ons minder nodig te hebben dan u dacht? Geen probleem, dat bespaart u eenvoudig kosten. Bovendien kunt u het eerste jaar gebruik maken van onze ZZP aanbieding , met voor een klein bedrag per maand alle ondersteuning die starters van Zaandam tot aan Amsterdam nodig hebben.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u meer weten over ons advies voor startende ondernemers? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws