Over administratiekantoor Admi & Advi in Zaandam

Admi & advi administratiekantoorBent u op zoek naar een administratiekantoor in Zaandam, met klanten door heel de Zaanstreek en in Amsterdam? Admi & Advi is sinds 2005 actief en staat bekend als een betrouwbare, moderne en meedenkende partner. We zijn gespecialiseerd in financiële ondersteuning en advies, boekhouden, belastingaangiften, de salarisadministratie en advies en begeleiding voor starters en ZZP’ers.

Zaandam, de Zaanstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer

Admi & Advi bedient klanten in Zaandam, de Zaanstreek, Amsterdam en de Haarlemmermeer. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar vanaf de grote snelwegen rond Amsterdam en we komen daarnaast graag bij u langs, op kantoor of thuis. We zorgen er als administratiekantoor in de Zaanstreek voor dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw administratie, of we u kunnen ondersteunen waar u dat wenst.

Klein en klantvriendelijk administratiekantoor

We hanteren een filosofie die kracht haalt uit onze kleine en klantvriendelijke vorm. Kwaliteit gaan bij ons voor kwantiteit, het contact met klanten levert ons plezier in het werk op. We gaan op basis van vertrouwen voor u aan de slag en doen graag een stap extra om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Korte lijnen en persoonlijke aandacht

Bovendien kunt u bij ons rekenen op korte lijnen en persoonlijke aandacht, wij kennen onze klanten en hun wensen. We weten goed wat er bij u speelt, waardoor we u uitstekend van dienst kunnen zijn met de administratie in Zaandam en Amsterdam, of een van de overige diensten.

Wilt u de administratie volledig uit handen geven, of zoekt u naar advies en ondersteuning op dit gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op, we horen graag van u!

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws