Salarisadministratie in de Zaanstreek en Amsterdam

Groeit uw onderneming en daarmee ook de salarisadministratie in Zaandam, de rest van de Zaanstreek of Amsterdam? Groeiende ondernemingen krijgen te maken met steeds meer administratie, die wij uitstekend voor u uit handen kunnen nemen. Merkt u dat de administratie vertraging oploopt, of ontstaan er foutjes in de betalingen aan uw medewerkers? Wij helpen u bij de salarisadministratie, of nemen deze volledig voor u uit handen. We zorgen voor overzicht over de totale kosten aan uw personeel en houden de wettelijke eisen op dit gebied nauwkeurig voor u in de gaten.

Wenst u ondersteuning bij de salarisadministratie in Amsterdam, of wilt u zich weer volledig kunnen richten op uw eigen bedrijfsvoering? Wij zijn goed op de hoogte van de wettelijke eisen en controleren bovendien of uw salarisadministratie netjes aan de CAO-afspraken voldoet. Bovendien zorgen we voor aan- en afmeldingen bij het pensioenfonds, waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft. De salarisadministratie is een vak, een vak dat wij uitstekend verstaan en waar we van Zaandam tot aan Amsterdam een groot aantal klanten mee van dienst zijn

Loonadministratie voordelig uit handen

Wilt u de salarisadministratie het liefst volledig uit handen geven, zonder dat u daar een hoge prijs voor betaalt? Wij hanteren een scherpe prijs per loonstrook, wat u de mogelijkheid biedt eenvoudig na te gaan welk bedrag u daar periodiek voor betaalt. We gaan aan de slag met uw loonadministratie en zorgen ervoor dat we deze foutloos en digitaal voor u uitvoeren. De salarisstrook leveren we netjes aan in PDF-formaat, gewoon in het postvak van uw e-mailbox. U kunt de salarisstrook elektronisch doorsturen aan uw medewerkers, zodat de salarisadministratie u maximaal een paar minuten per maand zal kosten. Ook de jaaropgave en de aangifte loonheffingen verwerken we elektronisch, om de hoeveelheid papier drastisch terug te brengen, terwijl u gewoon aan de wettelijke eisen blijft voldoen.

Up-to-date salarissoftware

We maken gebruik van up-to-date salarissoftware, die we direct aanpassen aan iedere wijziging in de wetgeving. U kunt er wat dat betreft zeker van zijn dat we de salarisadministratie in de Zaanstreek volgens de actuele wetten en richtlijnen uitvoeren. We hanteren de juiste percentages en maken gebruik van actieve regelingen. Laat u ons de salarisadministratie in Zaandam of Amsterdam verzorgen? Dan kunt u rekenen op de best mogelijke dienstverlening, in combinatie met een scherpe prijs. Benieuwd naar de prijs die we berekenen per salarisstrook?

Vrijblijvend contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u er graag meer over. Vul onderstaand contactformulier in, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws