Hulp bij uw ondernemingsplan in Amsterdam en omstreken

Wilt u als ondernemer in Zaandam, de Zaanstreek of Amsterdam van start gaan? Wij adviseren u een ondernemingsplan te schrijven, dat helpt met het vinden van de rode draad binnen uw onderneming. Een ondernemingsplan schrijven is niet verplicht, maar helpt de meeste startende ondernemers om hun plannen goed op een rij te krijgen. Wilt u gebruik maken van externe financiers in Zaandam of de Zaanstreek? Dan is de kans groot dat zij een dergelijk businessplan van u vragen. De Belastingdienst en KvK eisen geen ondernemingsplan, het is wat dat betreft vooral een document waar u zelf profijt van heeft.

Ondernemingsplan schrijven met hulp

Merkt u dat het ondernemingsplan schrijven niet zo soepel loopt als gedacht? Wij helpen veel startende ondernemers die dat lastig vinden, zowel in Zaandam als Amsterdam en omstreken. Een zakelijk stuk met informatie over uw onderneming, de financiën en de toekomst vraagt om een duidelijke visie, concrete plannen en een goede kennis van waar u het over heeft. Merkt u dat het schrijven van een ondernemingsplan weerstand oproept, terwijl u het graag zo gebeuren om uw ideeën en gedachten op papier te zetten? Wij kunnen u ondersteunen bij het schrijven van een ondernemingsplan in de Zaanstreek of Amsterdam. We zorgen ervoor dat u goed weet waar u aan begint, zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Financieel en professioneel advies

Binnen de ondersteuning voor het ondernemingsplan zorgen we bijvoorbeeld voor financieel en professioneel advies, op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring. Kloppen de financiën en stelt u bedrijfskundig realistische verwachtingen? We kunnen het ondernemingsplan voor u doorrekenen, zodat u vooraf goed weet waar u aan begint.

Vrijblijvend contact opnemen

Wenst u ondersteuning bij het schrijven van een ondernemingsplan in Zaandam, de Zaanstreek of Amsterdam, of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws