Boekhouding en financiële administratie van Zaandam tot Amsterdam

Zoekt u een specialist die u van dienst kan zijn met uw boekhouding en financiële administratie? Bent u werkzaam in Zaandam, Amsterdam of de Zaanstreek, of wenst u ondersteuning bij uw aangifte inkomstenbelasting? Wij kunnen de financiële administratie voor u uit handen nemen, of u daar bij ondersteunen waar u dat wenst. We werken voor ZZP’ers en andere ondernemers, om uw de administratieve last uit handen te nemen of u te helpen aanzienlijk op de kosten te besparen. We geven u duidelijk aan wat we van u verwachten en hoe we u kunnen ondersteunen, zodat de boekhouding en financiële administratie niet langer een uitdaging vormen.

Een goede administratie bijhouden

Het is van belang om een goede boekhouding en financiële administratie bij te houden, u bent daartoe als ondernemer of ZZP’er verplicht. Het is bijvoorbeeld van belang om uw verkoop- en inkoopfacturen te verzamelen, net als uw bankafschriften of kasblad. Zorg voor een periodieke verwerking hiervan en gebruik een boekhoudprogramma om het overzicht te bewaren. We kunnen u adviseren over uw boekhouding en de financiële administratie in de Zaanstreek, bijvoorbeeld wanneer u deze slechts gedeeltelijk uit handen wenst te geven. Veel van onze klanten werken met online boekhoudsystemen in de cloud, al kunt u natuurlijk ook gebruik maken van een systeem op uw eigen PC of Mac.

We zorgen voor ondersteuning waar u dat wenst, of helpen u de boekhouding en administratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit bespaart tijd en geld, terwijl u daarnaast goed op de hoogte bent van uw inkomsten en uitgaven. 

Administratie uit handen in Amsterdam en omstreken

Wilt u de boekhouding en financiële administratie in Amsterdam en omgeving het liefst volledig uit handen geven, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft? Wij kunnen u van dienst zijn met de verwerking van uw basisdocumenten en de boekhoudkundige handelingen die bijvoorbeeld de Belastingdienst van u verwacht.

Admi & Advi kan u van dienst zijn met het boeken van afschrijvingen, het berekenen van marge-btw afdrachten en het opstellen van de aangiften voor de btw of de inkomstenbelasting. We voorkomen naheffingen en mogelijke boetes, door u op professionele wijze van dienst te zijn met de boekhouding en financiële administratie.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u de boekhouding en financiële administratie in de Zaanstreek uit handen geven en bent u daarvoor op zoek naar ervaren professionals? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws