Belastingaangifte in Amsterdam en omstreken

Komt de aangifte inkomstenbelasting er weer aan en ziet u daar als onderneming in Zaandam, de Zaanstreek of Amsterdam behoorlijk tegenop? Kunt u zich de problemen van vorig jaar nog herinneren, of zoekt u naar een administratiekantoor om die problemen voor te zijn? Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting (IB). We hanteren een handige checklist om de benodigde documenten en papieren te verzamelen, om de aangifte voor u in te vullen. U kunt telefonisch of via het contactformulier contact met ons opnemen, om direct een afspraak te maken.

Omzetbelasting en loonheffingen

Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met diverse andere vormen van belastingaangifte. Heeft u zelf geen tijd voor de aangifte van de omzetbelasting in Zaandam of Amsterdam, of merkt u dat u niet goed uit de aangifte voor loonheffingen komt? Wij verzorgen de aangifte voor de omzetbelasting (Btw) bij de Belastingdienst, per maand, kwartaal of jaar. We vragen u om de benodigde stukken uit uw administratie, om ervoor te zorgen dat we de aangifte ruim op tijd bij de Belastingdienst indienen.

U dient als ondernemer maandelijks aangifte voor de loonheffingen te doen. Heeft dit een grote druk op uw beschikbaarheid, of mist u de expertise om deze aangifte vlot te doen? Wij kunnen u daarmee van dienst zijn met onze speciale software voor de salarisadministratie. Uiteraard is de software volledig up-to-date, op basis van de huidige wettelijke regelingen en premies. We zorgen voor het juiste loonstrookje voor uw personeel in Zaandam of de Zaanstreek en leveren de informatie ruim op tijd aan bij de Belastingdienst.

Vennootschapsbelasting en andere belastingen

Bent u eigenaar van een BV? U dient jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting (VPB) te doen. Wij kunnen deze aangifte voor u verzorgen, net als de voorafgaande administratie. We zorgen ervoor dat u daar zelf geen omkijken naar heeft, terwijl u uiteraard kunt rekenen op een helder overzicht van de inkomsten en uitgaven, in relatie tot de belastingdruk. Verder kunnen we u van dienst zijn met diverse andere vormen van belastingaangifte in Zaandam en Amsterdam. U kunt hierbij denken aan de aangifte kansspelbelasting, aangifte erfbelasting, aangifte schenkbelasting, aangifte verpakkingsbelasting en het terugvorderen van in het buitenland betaalde omzetbelasting.

Vrijblijvend contact opnemen

Wenst u ondersteuning bij uw belastingaangifte, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden in Zaandam en de Zaanstreek? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws