Administratiekantoor in Amsterdam Noord of West?

Ben u op zoek naar een specialist die u van dienst kan zijn met uw boekhouding en financiële administratie? Administratiekantoor Admi & Advi helpt ondernemers in Amsterdam Noord en West hun boekhouding op orde te krijgen. Wij nemen uw administratieve last uit handen en helpen u kosten te besparen. Zo kunt u uzelf richten op uw eigen onderneming, terwijl wij uw administratie verzorgen.

Belang van een goede administratie

Veel ondernemers en ZZP'ers onderschatten het belang van een goede administratie. En laten daardoor vaak onnodig veel geld liggen. Administratiekantoor Admi & Advi helpt ondernemers in Amsterdam Noord en West met de verwerking hiervan. Wij adviseren u over uw boekhouding, wanneer u deze gedeeltelijk wilt laten uitbesteden. 

We zorgen voor ondersteuning waar u dat wenst, of helpen u de boekhouding en administratie zo efficiënt mogelijk in te richten. Dit bespaart tijd en geld, terwijl u daarnaast goed op de hoogte bent van uw inkomsten en uitgaven. 

Administratie uit handen in Amsterdam Noord & West

Wilt u de boekhouding en financiële administratie in Amsterdam en omgeving het liefst volledig uit handen geven, zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft? Wij kunnen u van dienst zijn met de verwerking van uw basisdocumenten en de boekhoudkundige handelingen die bijvoorbeeld de Belastingdienst van u verwacht.

Administratiekantoor Admi & Advi kan u van dienst zijn met het boeken van afschrijvingen, het berekenen van marge-btw afdrachten en het opstellen van de aangiften voor de btw of de inkomstenbelasting. We voorkomen naheffingen en mogelijke boetes, door u op professionele wijze van dienst te zijn met de boekhouding en financiële administratie.

Perfect bereikbaar vanuit Amsterdam

Administratiekantoor Admi & Advi is gevestigd in Zaandam, slechts 10 minuten vanaf Amsterdam. Het kantoor ligt vlakbij de snelweg en heeft gratis parkeergelegenheid. Ideaal gelegen, ook voor ondernemers vanuit Amsterdam Noord of West.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u de boekhouding en financiële administratie uit handen geven en bent u daarvoor op zoek naar ervaren professionals? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Admi & Advi
Jufferstraat 1-D (hoofdkantoor)
1508 GE Zaandam

+31 (0)75 - 6 145 233
eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-identificatienummer

Geplaatst op: 2018-12-21

eenmanszaken in Nederland krijgen voor 1 januari 2020 een nieuw btw-nummer

Lees meer Meer nieuws
5 Tips voor uw belastingaangifte

5 Tips voor uw belastingaangifte

Geplaatst op: 2017-03-03

Belastingaangifte kan best lastig zijn. Gebruik daarom deze 5 tips!

Lees meer Meer nieuws