Admi & Advi, uw administratiekantoor

Ervaring, persoonlijke betrokkenheid en directe actie! Dit zijn de belangrijkste kenmerken van ons administratie kantoor in Zaandam.

Als professioneel en up-to-date administratiekantoor bieden wij u vanuit Zaandam en Amsterdam sinds 2005 alle diensten die u van een financiele dienstverlener verwacht. Van het verzorgen van uw complete (online) boekhouding, alle belastingaangiften, opstellen van jaarrekeningen, salaris administratie, belastingadviezen.

Specialist op het gebied van starters

Tevens zijn wij specialist op het gebied van starters begeleiding en ondersteuning bij het schrijven van ondernemingsplannen, gericht op het verkrijgen van financiering bij het opstarten van een nieuwe onderneming.

Wij hebben voor bijna elk onderwerp iemand in huis, of werken daarvoor samen met één van onze jarenlange partners op fiscaal en juridisch gebied. Een uitgebreide omschrijving van onze diensten vindt u hier.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op een van onze adressen om kennis met elkaar te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Alles voor de startende ondernemer

Alles voor de startende ondernemer

Geplaatst op: 2016-12-15

Als startende ondernemer komt er veel kijken. Wij ondersteunen u, zodat u goed van start kunt gaan.

Lees meer Meer nieuws
Alle diensten van Admi & Advi

Alle diensten van Admi & Advi

Geplaatst op: 2016-12-15

Admi & Advi kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Hier vindt u alles in één overzicht!

Lees meer Meer nieuws